Viber (098) 890 81 59

Статті

Водяні каміни

Водяні каміни

Водяні каміни - переваги і зручність

Компанія «Камін Люкс» пропонує придбай каміни з водяним контуром найкращої якості. Встановивши такий камін для дому, ви отримуєте вдосконалену піч камін нового покоління. По виду він не відрізняється від стандартного вогнища, але має багато сучасних функціональних можливостей!

 

Такі водяні каміни стають з кожним роком все більше затребуваними і популярними, їх нерідко можна побачити не тільки на дачі або в будинку, але і офісних приміщеннях.

 

Переваги водяних камінів

В першу чергу - це спрощена конструкція, так як камін з водяним контуром являє собою звичайний димар з топкою. На перший погляд, все як завжди. Але від стандартного каміна піч камін відрізняється тим, що віддача тепла відбувається практично моментально.

Встановити можна два види камінів з водяним опаленням - з відкритими або закритими топками. У першому випадку такий осередок, швидше за виконуватиме більш декоративні функції, так як в ньому незначна віддача тепла. Більш ефективними є закриті топки, що досягають ККД до 85-90%. Стулки на такому каміні виготовлені з вогнетривкого кварцового скла або склокераміки.

Водяний камін має подвійні металеві стінки, доповнені спеціальними змієвикові теплообмінники, які при установці підключаються до системи опалення всього приміщення. У підсумку ви отримуєте абсолютно самостійний засіб опалення для всього приміщення, плюс до всього маєте водонагрівальне пристрій.

Корпус виготовлений з чавуну або сталі, покритих спеціальними вогнестійкими фарбами. Внутрішнє облицювання виконується з жароміцних плиток. Повітря в такому каміні нагрівається і виходить в будинок через спеціальні отвори, а вода розподіляється по системі опалення.

 

Встановлення

Піч камін з водяним контуром переважно встановлюється або на верхніх поверхах, або в підвальних приміщеннях, вірніше, його технічні частини: гідроакумулятор, теплоаккумулятор.

Легко відбувається вбудовування в наявну систему опалення приміщення. Можна також просто замінити пристроєм опалювальну систему.

Багатофункціональність захоплює - ми маєте одночасно гаряче водопостачання і самостійну систему опалення. При цьому такі каміни для будинку стануть справжньою окрасою будь-якого будинку, так як чудово вписуються в будь-які інтер'єри.

Використовувати таке опалювальний пристрій можна для приміщення площею приблизно 250 м.².

Термокамин довговічний, пожежобезпечний, економічний, екологічно безпечний. До того ж деякі моделі доповнені такою зручною функцією, як приготування на каміні їжі.

Встановлювати водяні каміни можна в будь-якій частині приміщення.

 

Працюємо по всіх регіонах України!

Компанія KaminLUX продає різні каміни з доставкою по всіх регіонах України. Ми дорожимо своїм ім'ям і відповідально підходимо до справи зі знанням справи з урахуванням всіх побажань клієнтів.

Не пропустіть унікальну можливість наповнити будинок затишком і теплом за допомогою сучасних видів камінів для будинку і дачі!

Copyright © 2017-2022 uniflam.ua All right reserved. Powered by BDS Studio,SEO-Labs

arrowup